Voltál már partnereddel egy budapesti búvóhelyen?

Buvohely.com

Egy több éves párkapcsolatban és egy 10 éves házasságban is épp úgy oda kell figyelni a romantika, szenvedély és intimitás megtartására. Ezek nélkül sajnos hamar elmúlhat az a varázs, amelyiknek köszönhetően eleve szerelembe esett a két személy. Mind a három megteremthető és kiélvezhető egy búvóhelyen.

A buvohely.com linken megnézheted, hogy Budapesten milyen helyeken lehetsz tényleg kettesben a partnereddel. Sokaknak, az oldalra látogatva, egyből megtetszik az a lakás, amelyik a Dózsa György, valamint a Lehel utcai kereszteződés közelében van, a több emeletes új épület legtetején.

Ez a korszerű berendezéssel, stílusos vonásokkal és magával ragadó atmoszférával bíró kis garzon tökéletes arra, hogy eltöltsetek pár órácskát, egy egész éjszakát vagy épp egy hétvégét. Bármelyik mellett döntötök, azt tudnotok kell, hogy a foglalással érdemes sietni, ugyanis igen felkapott ez a búvóhely, pontosan azért, mert mindent megad ahhoz, hogy a szerelmesek jól érezzék magukat.

Azok, akik imádják a színes környezetet, ebben a randihelyben egy percig sem fognak csalódni. Legyen szó akár egy bárpultnál eltöltött pár órás beszélgetésről, vagy hosszabb, éjszakán átívelő kikapcsolódásról, itt minden megvan ahhoz, hogy a kettesben eltöltött pillanatok valóban felejthetetlenek legyenek.

A tágas, szabad teraszra nyíló nappali-konyhájából fantasztikus látvány nyílik a városra mind nappal, mind éjjel. Itt nyugodtan elfogyasztható egy pohár bor, egy üveg pezsgő és persze egy finom vacsora is, ha az időjárás megengedi. Az ingatlan nem dohányzó, hangulatos világítással várja a vendégeket. Itt a sok csatorna-kiosztású, kábeltévés TV, Wi-Fi internet kapcsolati lehetőség is adott.

Sőt, a klímával felszerelt hely nyáron tökéletes, amikor végre el lehet felejteni a kint tomboló kánikulát. Ezek mellett a szerelmi fészek fürdőszobájában kényelmes, fekvő kád várja a romantikus ellazulást keresőket. Érdemes lehet a francia ágy mellett ennek is esélyt adni, ahol a szenvedély, romantika és a huncutkodás új szintre léphet. Megéri hát ezt a helyet választani.