Vidámabb élet az intim kehely alkalmazásával

Intim kehely

A menzesz időszaka alatt úgy érzi, hogy nem tiszta, és alig várja, hogy elteljen az a bizonyos pár nap? Jóformán ki sem mer mozdulni otthonról, de még a munkába is frusztrálva jár? Nem muszáj ezeket a kellemetlenséget elviselni, mert az intim kehely megoldást jelent ezekre a gondra.

Az alkalmazásával vidámabb életet is lehet élni a nehéz napokon, nem kell programokat lemondani csak azért, mert éppen menstruál. Nem szabad félni kipróbálni ezt a remek terméket, amit egyre több orvos és nőgyógyász ajánl a pácienseinek. Az intim kehely összegyűjti a menstruációs folyadékot, kényelmes, észre se lehet venni, szivárgásmentes, valamint vegyszer- és illatanyag-mentes.

Cserélés nélkül, akár 10-12 órát is kibír, hosszú élettartamú, ugyanis akár 10 évig is használható. Az intim kehely alkalmazása esetén nincs fertőzésveszély, sem gombásodás, viszkető érzés sincs, nem kell állandóan a mosdóba rohangálni, az átázástól sem kell félni. Az intim kehely másik jó tulajdonsága, hogy könnyen felhelyezhető. Prémium gyógyászati segédeszközről beszélünk, próbálja ki Ön is!