Színtanácsadás az ízléses öltözködéshez

Színtanácsadás

Furcsa látványt nyújt egy olyan személy az utcán vagy bárhol másutt, aki nem tudja stílusosan összekombinálni a viselt ruháinak a színét. Ahhoz pedig, hogy elegánsan jelenjünk meg, az öltözékünket jó ízléssel szükséges összeválogatnunk. Van egy remek szolgáltatás, mégpedig a színtanácsadás, ahol konkrét tanácsokat lehet kapni ezen a téren.

Egyszerűen megrendelhető a kommunikacio-stilus.hu weboldalon, csak ki kell tölteni a jelentkezési űrlapot és elküldeni. A színtanácsadás első részében megbeszélitek a szakemberrel, hogy pontosan milyen kérdésekre szeretnél választ kapni, ugyanakkor a konkrét motivációkat is, amelyek odáig vezettek, hogy tanácsot kérj.

Ezt követően a gyakorlati teendők a továbbiak a sorban. Első lépésként megkeresitek a hozzád illő színcsoportot, vagyis az alapszíntípusodat a színkendők segítségével. Ily módon meghatározzátok, melyek a legelőnyösebb színek és színkombinációk, amelyekkel egyedivé és stílusossá teheted a ruhatáradat. A szakember a színtanácsadást színtablókkal teszi szemléletessé.