A szakember segít a klíma kiválasztásában

Rengeteg terméket kínálunk

Ugyanúgy ahogy egy lakás esetén, a fűtés megtervezésénél figyelembe kell venni annak adottságait, a hűtés esetén is ugyanaz a helyzet. Nagyon fontos, hogy amikor elgondolkozunk bármilyen klíma vásárlásán, akkor odafigyeljünk arra, milyen teljesítménye van a rendszernek.

Alulméretezett rendszer esetén nem hűt rendesen és egyáltalán nem kifizetődő a fogyasztása, ha pedig túl van méretezve, akkor a berendezés lesz a kelleténél drágább, ráadásul plusz fogyasztással is jár a működtetése.

A fenti problémák természetesen elkerülhetőek, ha egy szakemberre bízzuk a klíma megfelelő kiválasztását. A szakember több tényezőt is figyelembe vesz, mint a lakás berendezése vagy az ott élő embereknek a száma. Illetve nagyon fontos még, hogy mennyi hő jut be a lakásba és hol, de a helyiség tájolása és belmagassága sem elhanyagolható szempont.

Ezért ha egy klíma beszerzésén gondolkodik, mindenképp érdemes kikérni a szakemberek véleményét is, akik szívesen állnak rendelkezésére tanácsokkal, a megfelelő berendezés kiválasztásában.