A rolós szúnyogháló ajtóra megvéd a rovaroktól

Rolós szúnyogháló ajtóra

Mind ismerjük azt az idegesítő helyzetet, amikor beköszönt a nyár és megjelennek az első rovarok a lakásban. Ilyenkor bosszúságában egy nagyot sóhajt az ember, mert ismét elkezdődött a rovarirtás szezonja. Ennek az általános problémának az ideális megoldása a rolós szúnyogháló ajtóra. Ezeket a rolós szúnyoghálókat fel lehet helyezni az erkély- vagy a bejárati ajtóra is, nemcsak az ablakokra.

Ami egyedivé teszi ezeket a termékeket, az üvegszálas háló és a műanyag vagy alumíniumkeret, ami körbefogja. Főbb tulajdonságai, hogy nem szakad illetve nem ég el, így meggátolja a repülő és a csúszómászó rovarok bejutását. A rolós szúnyogháló ajtóra egyre elterjedtebb az otthonokban, ráadásul három változatot különböztethetünk meg. Az első a fix modell, ami megakadályozza a rovarok bejutását, azonban azt is, hogy ki lehessen hajolni az erkélyen.

A második a mobil, ami szükség esetén visszacsúsztatható a tokjába, így ki lehet hajolni. Az utolsó pedig a rugós rolós szúnyogháló ajtóra, ami leginkább egy tolóajtóra emlékeztet.