Önismereti csoport Budapesten, lehetőség az elcsendesedésre

Önismereti csoport Budapesten

Ha egy kicsit megfigyeljük, hogy miként zajlanak a mindennapjaink, rájöhetünk arra, hogy szinte soha nem vagyunk csendben. Otthon, a munkahelyünkön, a bevásárlóközpontban, folyamatosan szól a zene, megy a rádió, az utcák dudálástól, motorzúgástól hangosak és a fejhallgató is szinte mindig a kezünk ügyében van.

Egy 2012-ben indult önismereti csoport Budapest zajos világában akar minket abban segíteni, hogy néha el tudjunk szakadni a hangos külvilágtól, és a magunk csendjére rátalálva próbáljunk meg befele figyelni. Erre nagy szükség van, hiszen a sok teendő, rohanás, ezer fele szakadás közben gyakran nem is gondolunk arra, hogy a lelkünkkel is kellene egy kicsit törődnünk, különben lehet, hogy kicsúszik a talaj a lábunk alól.

Ez az önismereti csoport Budapest városában erre szeretne lehetőséget nyújtani, hiszen otthon, saját magunktól talán nem szánunk erre időt, viszont közösségben, egy erre alkalmas vezető segítségével, sokkal könnyebb megteremteni azt a légkört, ami ehhez az elcsendesedéshez szükséges.