OKJ tanfolyamok Esztergomban, munkaidőn kívül

Tanfolyamok kedvező árakon

Az Országos Képzési Jegyzék (röviden OKJ) az egész országot lefedő tanfolyamrendszert alakított ki, amely által bárki olyan képzésben részesülhet, amit hiány-szakmaként ítélnek meg a szervezők.

Az OKJ tanfolyamok Esztergomban is sűrűn indulnak, így az ott élők nem kell felutazzanak a fővárosba azért, ha tágítani szeretnék a tudásukat egy bizonyos szakterületen. Ezen képzések valamelyikén már több esztergomi lakos is részt vett a közelmúltban, így az is lehetséges, hogy az Ön ismerősi köréből is tud valaki közvetlen tapasztalattal szolgálni arról, hogy miként megy végbe.

A tanfolyamok többségét úgy szervezik meg, hogy az is részt vehessen rajta, aki teljes munkaidőben dolgozik. Vagyis a kontaktórák este vagy pedig a hétvégén vannak.

Továbbá, mindegyik képzésen adnak valamilyen írott támpontot az elhangzott információkról, így nem muszáj mindent szó szerint lejegyzetelni ahhoz, hogy megtanulhassa a szükséges ismereteket. Ezért annyira eredményesek és közkedveltek az OKJ tanfolyamok Esztergomban.