Nem mindenhol magas a munkavédelmi cipő ár

Munkavédelmi cipő ár

Ha egy biztonságot garantáló, strapabíró és időtálló lábbeliről van szó, akkor vannak bizonyos tulajdonságok, amiket kötelezően szemügyre kell venni a vásárlás előtt. Sajnos sokan úgy vélik, hogy a munkavédelmi cipő ár a leginkább mérvadó jellemző. Emiatt is figyelhető meg, hogy a vevők nagyobb többsége azt a modellt veszi meg, amelyik a legolcsóbb.

Pedig tudni kell, hogy rengeteg esetben az olcsóság azt jelenti, hogy a kifogástalan minőség nem adott. Ez pedig a munkavédelmi lábbeli esetében nagy kockázatot takar. Az építőiparban senki sem akar olyan bakancsot felvenni, ami akkor sem véd, ha arra a kalapács esik rá pár méteres magasságról. Arról nem is beszélve, ha egy több tíz kilogrammos szerszám landol a lábfejen.

A munkavédelmi cipő ár, bár valóban fontos, azonban vannak olyan adottságok, amik még lényegesebbek. Ide sorolható például az acélbetétes kialakítás. Temérdek olyan bakancs van, ami ezzel a remek kiegészítővel rendelkezik. Ennek hála az ember azt sem érzi meg, ha egy több tíz kilós szerszám esik rá a lábfejére.