A mobiltelefon szerviz remek garanciával

Mobiltelefon szerviz

Ezt a szolgáltatást általában akkor veszik igénybe, ha készülék úgy romlik el, hogy a tulajdonosa nem tud vele mit kezdeni. Mobiltelefon szerviz országszerte található, így senkinek nem kell hosszú utat megtennie ahhoz, hogy találjon megfelelő szakembert, illetve szaküzletet.

Ezek a cégek általában szoftverfrissítést, szoftvercserét, szolgáltatói menü eltávolítását, kijelző cseréjét, átvezető fólia, illetve szalagkábel cserét, töltő csatlakozó gomb, billentyűzet, kapcsoló, joystick pótlását, kicserélését vállalják.

A mobiltelefon szerviz továbbá ázott készülékek tisztítását is vállalja, de emellett még sok más gondot, problémát is képes orvosolni. Érdemes garanciás vállalkozást felkeresni, hiszen a jótállási időn belül, ami általában egy-két év, a készülékét ingyen megjavítják.

Ez persze csak akkor lehetséges, ha nem külső behatásról van szó, mint például, hogy leesett a készülék, vagy vízbe került. Ennek elkerülése érdekében mindenképpen érdemes a lehető legjobban óvni tulajdonát, így a garancia tovább él.