Mellnagyobbítást kinél érdemes intézni?

Plasztikai sebész

Amikor egy szolgáltatást szeretnénk igénybe venni, akkor nagyon fontos, hogy elolvassuk másnak a véleményét azzal kapcsolatban, esetleg referenciákat kell megtekinteni, hogy biztosra menjünk. Plasztikai sebészetnél nem árt ha olyan orvost tudsz találni, aki már több éves tapasztalattal rendelkezik. Ezáltal sokkal nyugodtabban veti magát a kés alá, hogy a végeredmény szemmel láthatóan előnyös legyen. Természetesen ezen a szakmán belül is több lehetőség áll az érdeklődők rendelkezésére.

Ilyen például a mellnagyobbítás, a hasplasztika, az arcfelvarrás vagy éppen a zsírleszívás. A nők esetében igen sokat segítene az önbizalom növelésénél a mellnagyobbítás, ami egyre népszerűbbé válik. Értelemszerűen minden hölgy kerek, formás és feszes kebleket szeretne és amennyiben megadatik a lehetőség, hogy ezeket megvalósítsa, akkor sokan élnek az alkalommal. Tény, hogy ez egy igen fontos döntés, ezért is érdemes alaposabban utána olvasni. Látogasson el a drfalus.hu honlapra, ahol megtekintheti a több év tapasztalattal rendelkező szakorvos leírását!

A mellimplantátumok terén igen széles a termékpaletta, ezért az egyén képes kiválasztani azt a típust, amelyik tökéletesen illene hozzá. A kerek és a cseppfolyós formájú implantátumok közül lehet válogatni, de természetesen a szakorvosnak a véleményét is ki lehet kérni. Rengeteg egyeztetésnek szükséges megtörténnie, ugyanis az orvos ajánlását is szükséges meghallgatni az implantátumok terén, de persze a páciensnek is teljes mértékben meg kell feleljen. Ami a beavatkozás árát illeti, szerencsére nem szükséges azt egy összegben kifizetni.

Dönthet ugyanis a hitel mellett, amely által havonta részletekben kell törlessze a műtétnek az árát. Továbbá, tisztában kell legyen azzal, hogy nem létezik örök élettartamú implantátum. Ezeket néhány évente szükséges cserélni, legyen az 10 vagy 15 év. A műtétet követő néhány napban feszítő fájdalmat fog tapasztalni, ami teljesen normális jelenség. Ez rövidesen alábbhagy és pár hét múlva teljesen eltűnik. A műtét után 2 hónapig kímélnie kell magát minden erőfeszítéstől vagy sportolástól.