Martikán Mihály weboldalán keressen vőfélyt!

Martikán Mihály vőfély- és ceremóniamester

Közeledik az esküvője, de még nem találta meg a megfelelő vőfélyt vagy ceremóniamestert? Akkor pont jó helyen jár! Martikán Mihály weboldalán nagyon fontos információkat találhat mindkét témában. Az úr elsősorban Budapest környékén vállal esküvőket, de kérésre messzebb is elmegy. Már rengeteg tapasztalattal rendelkezik ebben a tekintetben. Tisztában van vele, hogyan kell viselkednie a pár érdekében, ezért az esküvő biztosan nagyon jó élmény lesz. Mindig pontosan érkezik, hiszen rengeteg múlik az időzítésen.

Tiszteletteljesen viselkedik a vendégekkel. Martikán Mihály weboldalán azt is elolvashatja, hogy elsősorban a hanyag eleganciában hisz. Sohasem fogyaszt alkoholt és egyéb tudatmódosító szereket, hiszen tudja, hogy végig józannak kell lennie. Minden tekintetben tiszteletben tartja a pár kéréseit, hiszen az a leglényegesebb, hogy ők jól érezzék magukat az esküvőjükön. Martikán Mihály weboldalán arról is értesülhet, hogy az úr szeret igazodni a programhoz, azonban kész a változtatásra, ha éppen erre van szükség. A problémákat nyugodtan és körültekintően oldja meg. A megadott információk szerint az sem jelent problémát, ha az esküvő nem hétvégén lesz. A szakember szerint nem érdemes elküldeni a vendégeknek a forgatókönyvet, mert emiatt konfliktusok merülhetnek fel. A csokordobáshoz érdemes rendelni egy másik csokrot, hogy a feleség ne maradjon virág nélkül. Martikán Mihály weboldalán arról is lehet olvasni, hogy a vendégeknek nem érdemes rizst dobniuk a friss házasokra, ugyanis az apró szemek belemennek a ruhájukba.

Önön múlik, hogy a polgári szertartáson gyertyát gyújt a kedvesével vagy homokszertartással szentesíti a frigyet. Az utóbbira inkább a kültéri esküvőkön lehet szükség. A szakember a megfelelő zenekar vagy DJ megtalálásában tud segíteni. Martikán Mihály weboldalán a menyasszonyrablás szokásáról is olvashat egy keveset. A vőfély és egyben ceremóniamester általában hajnali 2-ig szokott a helyszínen maradni. Amennyiben a buli azt követeli, akkor természetesen hosszabb ideig is ott tud lenni.