Lehetőségek az OKJ Oktató Központnál

Részletek az az okjoktatokozpont.hu honlapon

Elégedetlen a munkájával és szeretne valami más képesítésre szert tenni? Manapság számos lehetőség van a tanulásra, ha eléggé elszánt. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az okjoktatokozpont.hu honlapon található remek lehetőség azoknak, akik személy- és vagyonőr tanfolyam és vizsga iránt érdeklődnek. Ez a szakma mindig is keresett lesz, mivel számos intézménynek szüksége van biztonsági őrökre. Különböző területeken helyezkedhet el, ha elvégez egy ilyen tanfolyamot. Lehet például egy parkoló őr, de múzeumi teremőr is.

Mindezek mellett, sokan keresik a portásokat ipari, kereskedelmi, oktatási vagy egészségügyi intézményekben egyaránt. Érthető tehát, hogy aki itt dolgozik, annak alapos képesítésre kell szert tennie, mert nagy felelősség hárul rá. Ha felkeltette az érdeklődését ez a tanfolyam, akkor az okjoktatokozpont.hu honlapon részletesen utánajárhat a jelentkezéshez szükséges feltételeknek. Mivel komoly felelősségről van szó a munkavégzés során, ezért bizonyos feltételeknek eleget kell tennie a jelentkezőknek.

Az egyik legfontosabb, hogy büntetlen előélettel kell rendelkeznie. Továbbá, az okjoktatokozpont.hu honlapon azt is megtudhatja, hogy milyen egyéb szempontoknak kell megfelelnie a képzés megkezdéséhez. Idetartozik még az is, hogy magyar állampolgársággal kell rendelkeznie, egy állandó belföldi lakhellyel együtt. Természetesen egészségügyi alkalmasságról is bizonyosságot kell tennie és rendelkeznie kell iskolai előképzettséggel. A tanfolyam időtartama 4 és fél hónap, utána részt kell vennie 40 órán keresztül a szakmai gyakorlaton.

Ezt is biztosítja az OKJ képzés és nem kell Önnek keresnie egy céget, ahol felveszik gyakornoknak. Garanciát is biztosítanak a résztvevőknek. Abban az esetben, ha valaki sikertelenül teszi le a vizsgát, a befektetett összeget visszaadják mindenkinek és lehetősége lesz újból megpróbálkozni. Erről többet olvashat az okjoktatokozpont.hu honlapon, de telefonon is felveheti a kapcsolatot az oktató központtal, hogy minden kérdésére azonnali választ kapjon.