A kutyák elhízására is van megoldás!

Az alábbiakban webáruházunk egyik vásárlójának a véleményét osztanánk meg, aki egy kedves, de elhízott beagle gazdája:
A mi beagle-ünk kifejezetten hajlamos az elhízásra, a táplálására oda kell figyelni, kontrolálni kell a mennyiséget, amit adunk neki, illetve a minőséget is szem előtt kell tartani. A pacsizoo.hu kínálatával és áraival vagyok eddig a leginkább megelégedve.

Könnyen kiválaszthatom a hízásra hajlamos kutyáknak javasolt tápokat, ez nagyon nagy segítség a laikusoknak vagy a bizonytalanoknak. Akiket érint: ha már megtörtént az elhízás, akkor van olyan táp, amelyik jelentősen hozzásegíti a kutyát a kívánt súly eléréséhez anélkül, hogy a kutyának az különösebb éhezést jelentene. Fiatal kutyánál pedig különösen fontos, hogy visszanyerje az ideális testsúlyát, mivel, ha már fiatal korban elhízott, az a későbbiekben előre vetítheti ízületi problémák, keringési problémák fellépését. Feltétlenül javallott a minőségi tápsorok választása és abból is olyan fogyókúrás tápot választani, ami segíti az ideális testsúlyát visszanyerni.

Tessék körülnézni a Pacsizoo.hu kisállateledel webáruházban, én nagyon meg vagyok elégedve mind a tanácsadással, mind a kiszállítással. Lényegesen körültekintőbb cég a többinél, akiknél eddig próbálkoztam. Ha bármilyen kérdésem van, gyorsan válaszolnak vagy telefonon is elérem őket, ahol készségesen javasolnak a kutyámnak megfelelő és a pénztárcámnak is kellemes tápot, természetesen mindig szem előtt tartva a minőséget! Sosem adtak el nekem olyan dolgot, amit a kutya ne szeretett volna, és bár nem szokásom a tápokat váltogatni, de a Pacsizoo munkatásai alkalom adtán javasolni szokták azt a terméket, amely szerintük most megérne egy próbát. És mindig bejön a választás!