A környezetbarát tisztítószerek magas hatásfokúak

Környezetbarát tisztítószerek

Keveseket érdekel, hogy mit használnak lefolyótisztításkor, mosogatáskor vagy fertőtlenítésre. Általában ezek a folyamatok mindig vegyszeres tisztítószerekkel mennek végbe. Pedig manapság lehetőség van a környezetbarát tisztítószerek alkalmazására a háztartásokban és egyéb helyeken egyaránt.

Elpusztítják a kórokozókat, a vírusokat, de nem tesznek kárt az ártalmatlan dolgokban. Ha a lakásból a lefolyón át kikerülnek a természetbe, akkor nem lesznek hatással az élővilágra, ellenben az erősen maró, klóros, vegyszeres tisztítószerekkel. Természetesen, nem csak az élővilágot védhetjük meg a környezetbarát tisztítószerek használatával, hanem saját magunkat és családtagjainkat is.

Mosogatás után gyakran ki szokott száradni a bőr, esetleg irritált lesz, és viszketés is előfordulhat. A környezetbarát tisztítószerek megőrzik a bőr megfelelő pH értékét. Kellemes illatuk van, bármely fajtáról is legyen szó. Ráadásul a hatásfokuk is hasonló, mint a vegyszereseké, sőt, az árukban sem fogunk találni nagyon eltérő különbségeket.