Két egység magas Dell R730

Gyors szerverek
Gyors szerverek
Gyors szerverek

Napjainkban óriási az adatforgalom nap mint nap, köszönhetően az internetnek és az egyre csak növekvő sebességének, vagyis a gyors adatátvitelnek. Rengeteg olyan online szolgáltatás létezik, amelyekhez igen komoly szerverekre van szükség.

A tekintélyes teljesítményű Dell R730 két egység magas rack szerver, amely nagyon sok informatikai cégnek kiváló vétel lehet. Processzort illetően többféle konfiguráció közül lehet választani.

A legerősebb, leggyorsabb Dell R730 a 12 magos változat, de emellett még nagyon fontos paraméterek lehetnek a memórianagyság, illetve a tárhely mérete is. A serverelite.hu a legkiválóbb eladóhely ebben a kategóriában.

Áraik kedvezményesek, termékkínálatuk pedig minden igényt kielégítő. A Dell R730 egy igencsak népszerű árucikk náluk is, amelyet a webáruházban pillanatok alatt meg lehet vásárolni. A tételek alatti részletekre kattintva, bővebb információk is megjelennek ezekről, de az ügyfélszolgálat is segítségül hívható bármilyen kérdés, bizonytalanság esetén, illetve tanácsot is lehet kérni.