Jön a Star Wars film és a konzolos játék is!

Star Wars Battlefront II

Minden idők egyik legsikeresebb filmje kétségtelenül a Star Wars sorozat, ami több millió embert ragadott magával, és tett egyenesen rajongóvá. Ha egyetlen szóval akarjuk jellemezni, akkor az izgalmas kifejezés a legtalálóbb rá. Legutóbb „Az ébredő erő” került a mozivásznakra 2015-ben, amit alapul véve a DICE idén piacra dobta a Star Wars Battlefront II videojátékot.

Már az első is hatalmas sikert aratott, hiszen 13 millió példány kelt el belőle, így a rajongók izgatottan várták már a folytatást, ami idén meg is érkezett. Ahogyan várható volt a fejlesztők készültek néhány meglepetéssel. Ami a grafikát illeti a csinosítgatás egyértelműen látszik rajta, aminek köszönhetően sokkal életszerűbb.

Belebújva egyik-másik szereplő bőrébe a játékos már-már azt hiheti, hogy Battlefront II maga a valóság. A játék felépítése természetesen hasonlít az filmére, ahol megtalálható a két szembenálló fél. Mind a köztársaság, mind pedig a birodalom oldalán lehet harcolni, mely során számos részletettel és izgalmas világgal lehet megismerkedni.

A single kampányok során pedig ingyenesen lehet élvezni az frissítéseket. A játékosoknak lehetőségük nyílik belebújni minden éra szereplőinek a bőrébe, akár a birodalom, akár a köztársaság vagy felkelők oldalát választják. Sokak örömére a multiplayer mód is bővül.

Ami igazán remek hír, hogy nincs Season Pass, aminek eredményeképpen mindazok számára, akik megvásárolják a játékot, elérhető lesz minden kiegészítő, ami utólag jelenik meg. Tehát ezeket nem kell külön megvásárolni.

Egyszóval a Battlefront II nemcsak a Star Wars rajongóknak nyújt felejthetetlen játékélményt, hanem minden videojáték kedvelőnek, hiszen így most már nemcsak arról van szó, hogy végig néz valaki egy izgalmas filmet, hanem bele is szólhat az események kimenetelébe.

A Battlefront II nyújtotta izgalmakat természetesen csak az élheti át, aki megvásárolja a játékcsomagot, ami most a Konzolok Szervize webáruházában már 16.890 Ft-tól elérhető. Rendelje meg már most a Battlefront II videojátékot és garantáltan a szunnyadó erő ébredni fog Önben is.