Ipari páramentesítő üzemekbe, gyárakba

ipari páramentesítő
ipari páramentesítő
Ipari páramentesítő

Páramentesítésre nagy üzemi körülmények között is szükség van, hiszen a levegő magas nedvességtartalma nemcsak a gépekre lehet káros hatással, hanem adott esetben az előállított termékek minőségét is ronthatja.

Azonban itt már nem lesz elegendő a háztartásokban ismert szerkezetek használata, hanem kimondottan ipari páramentesítő segítségére van szükség. Az alapelve ennek is ugyanaz, azonban sokkal nagyobb teljesítményre képes, nagyobb mennyiségű levegőt tud átforgatni és értelemszerűen több vizet von ki, mint az otthonainkban használt változatok.

Ez utóbbihoz az ipari páramentesítő általában nem is tartályt vesz igénybe, hanem egy elvezető cső segítségével, egyenesen a lefolyóba, csatornába üríti a vizet, hiszen rengeteg időbe és energiába kerülne állandóan kiüríteni.

Ugyanakkor, az ipari páramentesítő legalább olyan hatékony, mint a kisebb modellek, így bátran bevethető, akár a gépek, termékek megóvása érdekében, akár a penész megelőzéséért és ezzel együtt a kellemes, higiénikus környezet fenntartásáért.