Huawei P10 Plus extra teljesítménnyel

Huawei P10 Plus
Huawei P10 Plus

A mobiltelefon gyártók fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy évről évre jobb, megbízhatóbb és praktikusabb készülékkel lepjék meg a vásárlókat. Ennek a kemény munkának az eredménye lett a Huawei P10 Plus, amely egy igazi csúcskategóriás készülék, amelyre mindenki vágyik. Mivel az ára is igen alacsony, legalábbis más csúcskategóriás készülékekhez képest, így a népszerűsége egyre nő. A Huawei P10 Plus többet nyújt az alapmodellnél. Erősebb hardvert és megbízhatóbb szoftveres támogatást kapott, az ára viszont alig változott valamit.

Így igen jó áron juthatunk hozzá ehhez a remek csúcskategóriás telefonhoz. Az alapmodellhez hasonlóan ebben a készülékben is megtalálható a két darab hátoldali Leica kamera, amely igazi élménnyé teszi a fényképezést. A Huawei P10 Plus küllemében is egy elegáns, kellemes megjelenéssel bíró telefonról van szó. A márkára jellemző letisztult formavilág, a lekerekített élek megtalálhatók ennél a modellnél is.

A strapabíró külső vázat szintén fontos megemlíteni, hiszen ez teszi ellenállóvá a készüléket a mechanikai hatásokkal szemben. Persze a nagy képernyő még így is elég sérülékeny része marad a telefonnak, ezért nem árt védeni azt. A megfelelő tok használata a Huawei P10 Plus esetében is javasolt, mint minden okostelefonnál, hiszen sok problémától megóvhat minket ez az eszköz.

Az erős hardver és a hasonló kvalitásokkal bíró szoftver lehetővé teszi a nagyobb felbontást igénylő játékok futtatását is, anélkül, hogy a készülék jelentősen felmelegedne. Próbálja ki Ön is a Huawei népszerű csúcsmodelljét!