Hol lehet akciós klímákat kapni?

Akciós klíma

Rengetegen eddig csak azért nem vettek egy modernebb, esztétikusabb légkondit, mert sokallták a webshopokban, áruházakban található modellek árát. Pedig vannak olyan helyek, ahol valóban reális áron lehet hozzájutni a korszerű darabokhoz. Ha olyan oldalakon néz szét, mint a klímaszakáruház.hu, akkor nagyobb eséllyel találhat klímákat akciós áron.

Nagyon sokan azért vásároltak innen, mert itt a magas nívó, egy profi csapat által végzett gyors beszerelés és a modernség is adott a kedvező díjak mellett. Itt megrendelhetőek a manapság nagyon népszerű, igazán sokoldalú és energiatakarékosan működő split klímák.

A split, vagyis osztott klímák két részből épülnek fel: egy kültéri és egy beltéri egységből. Ez a felépítés több okból is számos pozitívumot tartogat. A beltéri egység kisebb mérettel bír, formatervezett és általában jobban beilleszthető a lakásba vagy házba. Ez a legtöbb klímaszerelésnél igazán fontosnak bizonyul, hiszen a szerkezet jól látható helyen kerül felszerelésre.

Arról sem lehet megfeledkezni, hogy ugye a kültéri egység biztosít helyet a kompresszornak. Ennek köszönhetően pedig, azt a kelléket, ami a legnagyobb zajt produkálja, távol lehet tartani a hálószobától, nappalitól és mindegyik helyiségtől. Az ablak- és a mobilklímák esetében ezek okozzák a legtöbb gondot. Ha pedig a hatékonyságról van szó, akkor tudni kell, hogy ebben is remekelnek a split klímák.

Ez annak köszönhető, hogy az eszközök a hűtőkörben zártan és kontrolláltan tudják kivezetni a meleget. Emiatt pedig nem kell attól félni, hogy a meleg visszaszökik a lakásba. Sajnos ez gyakran megesik a hordozható légkondik esetében. Mi is garantálja ezt a sok előnyt a split gépeknél?

A szerkezetek a hőszivattyús működési elvre alapszanak, ami azt jelenti, hogy ezek a hőt a környezeti hőforrások valamelyikéből nyerik és az áramot csak a hő szállítására alkalmazzák. A klímák esetében ez legtöbbször a levegő. A split azért is tartozik az energiatakarékos megoldások közé, mert a levegő egy megújuló energiaforrás, ami által garantálható az a hatékonyság is, amire mindenkinek szüksége van.