Fog implantátum fájdalommentes beültetése

Már zavaróan sok foga hiányzik? Olyankor néha jobb az egyke, különállóaktól megszabadulni és tiszta lappal indítani. Itt a lehetőség a pótlásra a fog implantátum segítségével.

A dentalcenterkelemen.hu weboldalon keresztül is értesülhet a modern, professzionális eljárásról, aminek során tartós fog implantátum kerülhet az állcsontjába. A kezelés több fázisból tevődik össze. Először is szükséges egy állapotfelmérő vizsgálat elvégzése, amit a szakorvossal való konzultáció követ, amivel együtt megtörténik a teljes körű tervezés is.

Ezek után kezdődik a beavatkozás, mégpedig az egyedülálló fogak eltávolításával. A fájdalommentes eljárás elsőrendű szempont egész idő alatt, ezért erős érzéstelítést, de akár altatást is alkalmazhatnak a páciensen.

A fog implantátum elhelyezése után, óriási szerepe van a gyógyulás zökkenőmentes elősegítésének, ami a hegek ellátását és több Bemer-kezelést is magában foglalhat. Az árban az egyébként nem annyira olcsónak mondható panorámaröntgen készítése is beletartozik.