A flipchart tábla jellemző tulajdonságai

Flipchart tábla

A céges prezentációk vagy üzleti megbeszélések során szükség van szemléltető eszközökre. Ezekhez a legalkalmasabb manapság a flipchart tábla. De mit is takar ez a megnevezés?

Ez egy mágneses tábla, amelyre a mágnesek segítségével különböző szemléltető eszközöket rögzíthetünk, mint például képek, grafikonok stb. A tábla, természetesen, írható is, a felülete könnyen törölhető. A flipchart tábla súlya könnyű, így elmozdítása egyszerűen megoldható, nem igényel nagy fizikai erőt vagy több embert. A praktikusságát a könnyen állítható teleszkópos lábak és a tolltartó tálca is fokozza. A firkabox.hu irodaszereket értékesítő webáruház kínálatában ez a termék is megvásárolható a kiváló német Dahle márka kivitelezésében.

A flipchart tábla tulajdonképpen minden cégnél jelen kellene legyen, főleg az informatikai vagy a pénzügyekkel foglalkozó vállalkozásoknál. Ha egy ilyen, könnyen hordozható, praktikus eszköz mellett döntött, ne felejtsen el hozzá flipchart markert vásárolni. A firkabox.hu-nál az ilyen típusú táblán kívül a mágneses fali tábla is megtalálható.