Egy multifunkciós gép nélkülözhetetlen az ezermesternek

Multifunkciós gép

Az otthoni barkácsoláson túl, akár kisipari használatra is léteznek megbízható és praktikus szerszámgépek. A hasznosság és a praktikusság a legfontosabb tényezők egy barkácsgép megvásárlásakor.

Érdemes olyan gépet venni, amivel több műveletet is el lehet végezni. Ilyen a multifunkciós gép, amivel egyszerre vághat és csiszolhat is. Kiválóan alkalmas csempék kivágására, vagyis nélkülözhetetlen a hidegburkoló szakember szerszámkészletéből. A multifunkciós gép a barkácsolás egyik úttörője.

Használatával sok gondot vehet le a válláról. A szűk sarkok, fal menti területek csiszolását is kiválóan elvégezheti vele. A tökéletesen működő motor és szabályozható fordulatszám révén, szabályozható a vágás vagy csiszolás sebessége. Így több féle felület megmunkálására is kiválóan megfelel.

Az multifunkciós gép alaptartozéka a többféle csiszolólap és univerzális fűrészlap, valamint a minőségi szerszámkoffer, amiben mindez praktikusan tárolható. Ezen multiunkciós gép segítségével a munkafolyamatok gyorsan, precízen elvégezhetőek, halk működés mellett.