A bor webáruház kínálta nedűk

Bor webáruház

Nincs is annál kellemesebb érzés egy borkedvelőnek, amikor a kiadós ebéd vagy vacsora után elfogyaszthatja a kedvenc vörös, fehér vagy rosé típusú nedűjét. Magyarországon, mint messze földön híres borkészítő országban, nem is vitás, hogy mind a három fajta megtekinthető a bor webáruház virtuális polcain. Mielőtt azonban bárki is a vásárlás mellett dönt, érdemes tudni, hogy valójában mik is a borok legfontosabb alkotóelemei.

Senkit sem lep meg, hogy az egyik leglényegesebb alapanyag az alkohol. A borok alkoholtartalma általában 8,5-14% között mozog. Persze vannak olyan is, amelyek alacsonyabb vagy magasabb alkoholtartalommal rendelkeznek. Emellett nem felejthető el a cukor sem. Köztudott, hogy a mustban lévő cukor az élesztőgombák hatására alakul át alkohollá.

De mivel az erjedés sohasem megy végbe tökéletesen, ezért kis mennyiségű cukor mindig is visszamarad a borban. Ha nagyobb mennyiségű marad vissza, akkor a bor édes lesz, ha pedig kevés, akkor meg száraz. A bor webáruház száraz, édes, félszáraz és félédes italokat is forgalmaz.