Banditák és cowboyok, avagy a Bang társasjáték

Bang társasjáték

Egyre hangosabb, színesebb világunkban a hagyományos társasjátékok már nehezebben kötik le a nagyobb gyermekek figyelmét. Ezért jó hír, hogy léteznek olyan modern játékok, mint a Bang társasjáték, amelyben minden cowboy-bőrbe bújni vágyó gyermek és felnőtt örömét lelheti. Ez a western hangulatú szerep- és egyben kártyajáték a vadnyugati filmeket idézi.

Egy banditacsapat és a seriff, valamint helyettesei küzdelme, amelybe egy külső szereplő is csatlakozik, aki ki akarja használni a harcoló feleket, hogy saját céljait elérhesse. A szereplők csak saját magukban bízhatnak, és abban, hogy sikerül olyan fegyvereket szerezniük, amelyekkel győzelemre juthatnak. Egyszóval valódi vadnyugati izgalom várja a játékosokat.

A Bang társasjáték 8 éves kortól ajánlott, felnőttek és gyermekek egyaránt, akár együtt is játszhatják. A cowboyok izgalmas élete és még annál is izgalmasabb konfliktusai ugyanis bárkit szórakoztathatnak, aki szereti az olyan játékokat, amelyekben egy szereplő bőrébe bújva mérheti össze szerencséjét és logikáját.