Az optimalizálás fontos kritériuma a prémium linképítés

Prémium linképítés

Cégvezetőként bizonyára Ön is igyekszik azon, hogy minden eszközzel elősegítse a weboldala fejlesztését és sikerességét. Ennek az egyik alapvető követelménye a prémium linképítés, ami sokkal fontosabb annál, mint azt a többség tudja, hiszen ezáltal érheti el azt, hogy más oldalakról is rátalálhassanak az ügyfelek az Ön honlapjára. A legtöbben csak a saját weblapjukba szeretnek pénzt fektetni és figyelni arra, hogy a megfelelő tartalommal lássák el, pedig az, hogy az interneten más oldalakon keresztül is eljuthatnak potenciális vásárlók az Ön termékeihez egy kattintás által, éppolyan fontos, mint a belső kiépítés.

A prémium linképítéssel épp ezt tudja elérni, hiszen elengedhetetlen feltétele annak, hogy a Google listán a keresés elején jelenjen meg a weboldala. Ez azért van, mert akkor kaphat előkelő helyet a találati listán, ha a honlapján van legalább egy olyan szöveg, amiben az adott kulcsszó minimum nyolc alkalommal szerepel, de ugyanakkor az is segít, ha a prémium linképítés által lesznek olyan hasonló témájú oldalak, melyek belinkelik az Ön weboldalán levő cikket.

Napjainkban pedig azokat a szövegeket értékeli a leginkább a Google, melyek legalább egy féloldalnyi Word szövegnek felelnek meg, de ezek rendszerint a konkurens oldalakon jelennek meg, akik minden bizonnyal nem fogják belinkelni az Ön cikkeit. Ekkor előtérbe kerül a prémium linképítés, amely során olyan cégek blogjaira kerülnek fel ezek a szövegek, amelyek vállalják, hogy közzétegyék az elegendő kulcsszóval ellátott írást. Ennek az ára persze attól is függ, hogy milyen erősségű oldalakra teszik ki a cikkeket, hogy mennyire hosszúak ezek az írások, és hogy tematikus portálokra is kikerülnek-e.

A prémium linképítés azonban teljes mértékben megéri az árát, hiszen ez felér egy nagyobb méretű propagálással és reklámozással, ami csak erősebbé teheti a weboldalát. Ha az a célja, hogy minél rövidebb idő alatt érjen el látványos sikereket, akkor ne elégedjen meg csupán a belső tartalom minőségével, hanem fektessen a prémium linképítésbe is.