Aranyos ovis hátizsák kislányoknak

Ovis hátizsák

Vannak olyan napok egy óvodás életében, amikor valamilyen ok folytán, sok felszerelést kell bevinni a csoportba. Ilyenkor kapóra jön az ovis hátizsák, hiszen könnyedén belefér a tízórai, a tornaruha, az ágynemű és még sok más.

Az sem jelent problémát, ha rengeteg ceruzát, festéket, filctollat vagy zsírkrétát kell vinni, mert a zsebekbe könnyedén beleférnek ezek is. A szülőknek a taskagaleria.hu weboldalon kell körülnézniük, ha szeretnének venni ovis hátizsákot. A mostani készletben elsősorban lányos modellek találhatóak. A külső zsebükön látható egy-egy őzike, mackó vagy lovacska. A színek is inkább a kislányoknak fognak tetszeni, hiszen a modellek lila, világoskék és rózsaszín árnyalatban pompáznak.

A méretük nem túl nagy, ezért a hordozásuk nem okoz problémát a kisebbeknek sem. A vállpánt szivaccsal van bélelve, éppen ezért nem vágja a kicsik felsőtestét. A rekeszek cipzárral nyithatóak az ovis hátizsák esetében, aminek a tömege csupán fél kilogramm. Kedvezményes áron lehet megrendelni.