Aki télen ritkábban vezet, annak egy négyévszakos gumi akció hasznos lehet

Négyévszakos gumi

Sokan panaszkodnak arra, hogy nagyon drágák a téli gumik. Az átlagos magyar család csak nehezen engedheti meg magának egy egész garnitúra megvásárlását. Azonban nem kell feltétlenül emiatt aggódnod, ha csak ritkábban vezetsz. Ha igazán zord időben mellőzni szoktad a vezetést, akkor ez az autógumi egész évre is jó lehet. Nézz szét a Gumidirekt weboldalán és válaszd azt a terméket, amelyik igazán tetszik! A keresőbe írd be, hogy személygépkocsira vagy kisteherautóra való abroncsot keresel.

Azt is döntsd el, hogy defekttűrő változatot szeretnél-e! A méret szempontjából nagyon sokféle választási lehetőséged van. Ez az autógumi nem fog csalódást okozni az ár szempontjából sem, hiszen kedvezményesen lehet megvenni. Rövid időn belül megérkezik a megadott címre. A márkák tekintetében hatalmas kínálattal találkozhatsz. Egyrészt megvásárolhatod a legnagyobb gyártók termékeit, de kevésbé ismert fajtákkal is találkozhatsz.

Forgásirányos és aszimmetrikus mintával jöhet szóba a megvétele. Ez az autógumi többféle változatban vehető meg, éppen ezért nézz utána annak, hogy melyik típusra lenne szükséged! A választás előtt, ezen az oldalon megnézheted az ADAC teszteredményeit, hiszen ezek rengeteget fognak segíteni a döntésben. A szakemberek többféle szempont alapján vizsgálták meg a termékeket. Egyrészt kiderülhet, hogy ez az autógumi jó választásnak számít-e a nedves, a jeges vagy a havas úton. Arról is információt szerezhetsz, hogyan viselkedik a száraz körülmények között.

Megtudhatod, hogy milyen a kopásállósága, illetve miként befolyásolja az üzemanyag-fogyasztást. Ezeknek a szempontoknak az alapján könnyebb lesz eldönteni, hogy melyik típust vedd meg. A kisokosban utánanézhetsz annak, miként érdemes eldöntened, hogy melyik változat kerüljön bele a virtuális kosaradba. Szükség esetén, a szakemberek is szívesen segítenek, ha kérdéseket szeretnél feltenni. Ez az autógumi bizonyára minden szempontból megfelel majd az elképzeléseidnek, éppen ezért add le minél hamarabb a megrendelésedet!