A sarok WC tartály nagyon praktikus

Sarok WC tartály

Legyen egy lakás bármekkora, az összkomfort feltétele többek között az angol WC megléte. Ezt minden körülmények között meg kell építeni, még akkor is, ha a helyszűke miatt ez nehézkes. Ezt felismerve, a gyártók kidolgozták a megoldást. A sarok WC tartály nagy eséllyel komoly népszerűségnek örvend a garzonok, hotelek esetében, ahol kevés hely áll rendelkezésre.

Ezzel minden lakónak biztosan megoldódik a helyszűke a szűkös fürdőszobában. Talán nem is gondolnánk, hogy egy jól átgondolt és megtervezett lakberendezés mennyi szabad kapacitást nyújthat. A sarok WC tartály a nagyszerű megoldások egyik jeles képviselője. A nagy űrtartalom miatt könnyen leöblíthető a WC, valamint praktikus kialakítása révén, akár egyéb fürdőszobai kellékek tárolására, polcként is használható.

A szerelvenybolt.hu webáruházba látogatva, több ilyen sarok WC tartály közül is választhat, attól függően, hogy milyen elrendezésben és mekkora helyen kell azt beüzemelni. Látogasson el ide és győződjön meg a kedvező árakról és széles kínálatról!