A ragasztott gerendák a SCB Hungaria Kft weboldalán

SCB Hungaria Kft weboldala

Teljesen érthető okok miatt, hazánkban is egyre többen választják a könnyűszerkezetes házakat. A SCB Hungaria Kft weboldala is gyakran ír ezekről, illetve azokról az alapanyagokról, amelyek szükségesek ehhez. De miért is bizonyulnak ennyire népszerűnek ezek, a megszokott megoldásokkal ellentétben?

Rengetegen azért választják a könnyűszerkezetes opciót, mert költséghatékonyak és nagyon rövid idő alatt elkészülnek. Az olcsó építési árakat annak lehet köszönni, hogy a könnyűszerkezetes házak vázát a ragasztott gerendák alkotják. Természetesen érdemes olyan alapanyagokat beszerezni, amelyek tartósak.

A SCB Hungaria Kft weboldala mindig felhívja a figyelmet erre, hiszen egy gyenge minőségű termékkel semmire sem megy majd az ember. A házakhoz a szakemberek azért veszik meg a ragasztott gerendát, a normál változatok helyett, mert sokkal masszívabbak, és ennek hála a ház biztonságosabb marad.

A bajt az okozza a megszokott gerendáknál, hogy azok sokszor megrepedeznek és a nedvességük folyamatos elvesztése közben csavarodnak, ami a vázszerkezet meggyengüléséhez vezethet. A SCB Hungaria Kft weboldala sok cikkében kitért már arra, hogy erre miért is kell annyira odafigyelni.

Aki olcsón akarja megúszni a házépítést, de nyilván modern lehetőségekre vágyik, bátran választhatja ezt. Mivel a SCB Hungaria Kft weboldala csakis olyan szakembereket foglalkoztat, akik értenek a szakterületükhöz, ezért az itt olvasható blogbejegyzésekben, cikkekben maximálisan meg lehet bízni.

Rengeteg minden megtudható itt, például, hogy nem csupán a könnyűszerkezetes házak esetén alkalmazhatóak, hanem kerti bútorok, szaletlik, padok, teraszok, fafödém és tetőszerkezet építésekor is teljes mértékben helytállnak. Tanácsos fontolóra venni ezen építmények tervezése során ezen kellékek alkalmazását.

A tény, hogy ezek jóval tartósabbak, időtállóbbak és esztétikusabbak, mint a megszokott darabok, egyértelműen azt jelenti, hogy megéri megvenni a tartozékokat. A SCB Hungaria Kft weboldala arról is tájékoztat, hogy a gerendák minden oldala gyalult, ezért sokkal szebb díszei lehetnek a lakásnak, háznak.