A Hollandimpex egyben szolárium kozmetikumok webáruháza is

Hollandimpex szolárium

Rendszeresen szoktál szoláriumozni, mégsem vagy elégedett az eredményével? Napbarnítottabb bőrre vágysz, de nem tudod, hogyan érhetnéd el a célodat? A Hollandimpex.hu webáruházától barnulást elősegítő kozmetikumokat is lehet rendelni.

Tegyél próbát velük, mert látható lesz a hatásuk! Például a bronzosító nagyon népszerű a hölgyek körében. Az meg már csak hab a tortán, hogy a narancsbőr is mérsékelhető vele, az anti-cellulit hatóanyagoknak köszönhetően. A Hollandimpex.hu kínálatában található még szoláriumozás előtti krém, ami láthatóbbá teszi a barnulás eredményét. Érdemes olyan típust választanod, amiben hidratáló összetevők is vannak. Így nem fog kiszáradni a bőröd a napozás után. Az aloe vera a bőr megnyugtatásában segít, az akai bogyó pedig gondoskodik a feszesítésről.

Az úgynevezett színárnyalat-fokozó is egyre keresettebb a hölgyek körében, tehát bátran tegyél vele próbát! A Hollandimpex.hu weboldalról könnyen megrendelheted. Amennyiben biztosra akarsz menni, akkor lehetőleg az önbarnító segítségét kell kérned.