A Hajdu Z120E mindenhol megállja a helyét

Hajdu Z120E

Ha hosszú távú megoldást szeretne a meleg víz előállítására, akkor jó helyen jár. A Hajdu Z120E típusú berendezés kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, így minden háztartásban jól jöhet. A termék higiéniai kialakítása lehetővé teszi azt, hogy étkezési, valamint tisztálkodási célokra használja az előállított meleg vizet.

Külső részén acéllemez helyezkedik el, amit magas fényű porlakkal vontak be. Ennek köszönhetően a külső hatásokkal szemben rendkívül ellenálló. Védekezik a korrózió ellen is, amit a magnézium anód és speciális tűzzománc bevonat tesz lehetővé. A működése közben nem használ fel túl sok áramot, hiszen energiatakarékos elven dolgozik.

A Hajdu Z120E számos elektronikai üzletben megtalálható. Az itt található termékekre 2 év teljes körű, a tartályra pedig 7 év garanciát vállalnak. Egyaránt tökéletes otthoni és ipari felhasználásra is, szóval mindenkinek megéri beszerezni. A Hajdu Z120E többféle űrtartalommal rendelkezhet. Válassza azt, amelyik megfelel az igényeinek! Nem fog csalódni, hiszen a kelléknek rengeteg pozitív tulajdonsága van.