A 44 AH akkumulátor hosszú élettartammal rendelkezik

44 ah akkumulátor

Aki régóta vezet, annak biztosan volt már kellemetlen élménye az autó gyújtásával kapcsolatban. Az Exide Excell 44 AH akkumulátor teljesíti az elvárásokat, nemcsak az autóvezetők szempontjai szerint, hanem a különböző autógyártók szempontjából is.

A borulás, vibráció, túlnyomás és egyéb teszteken remekül teljesített. Olyan akkumulátort sikerült megalkotniuk, ami nem igényel semmilyen karbantartást. A modern technológia segítségével olyan védőhártyát fejlesztettek ki a tasakszeparátorhoz, amivel meggátolták az aktív anyag lehullását a lemezfelületről. A 44 AH akkumulátor kifogástalan működését nem befolyásolja a magas hőmérséklet sem, de a mínuszok sem okoznak neki gondot. A vízfogyasztása alacsony, ezáltal garantált a hosszú élettartama.

A 44 AH akkumulátor használatával elfelejtheti a bikázó kábelt, mert mindig a megfelelő feszültséget fogja produkálni, ezért a hideg reggeleken is könnyedén begyúl az autó. Természetesen a 44 AH akkumulátor nemcsak az Exide termékei között található meg. Kínálatunkban szerepelnek a Forse és a Rocket akkumulátorai is.